works

  • mustuka_1
  • mustuka_2
  • mustuka_3
  • mustuka_4
  • mustuka_5
  • mustuka_6
  • mustuka_7

SUSHI MUTSUKA

A sushi restaurant project, located in a quiet residential area. Needless to point out the importance of the counter in sushi restaurants, we aimed to create a simple and neutral atmosphere surrounding the counter to stage the chef and his dishes. A solid panel of ginkgo was used for the counter, and the hand-crafted traces have been intentionally left on the original terrazzo tiles made from crushed black slate and polished to give a tone of accent to the entire interior feeling. The same type of tiles made with red-slate were used for the back ground of the table space. Long Oregon Pines were used for the flooring, frosted glass were used for the facade and partitions for an adequate amount of blind areas to create an atmosphere were people can relax and enjoy they meals.

Client: Mutsuka
Type of Project: Interior
Use: Sushi Restaurant
Period: Sep 2015 – Dec 2015
Floor Area: 76.8m2
Location: Fukuoka, Japan

Design: Koichi Futatusmata, Koichi Shimohira(CASE-REAL)
Construction: Jikuu-kenchiku-koubou
Lighting Plan: Masaaki Sato(ModuleX FUKUOKA)
Sign Design: Koujii Hayakawa(CUBE ART LAB.)
Photo: Hiroshi Mizusaki

  • mustuka_d