works

  • note_03
  • note_01
  • note_02

NOTE

“The second facade” – A project in a tenant building facing a downtown street. This district faces an external common passage and its frontage is divided in two. To keep the image of the brands treated in the boutique and to form the image of the boutique itself, the outside wall design of this building was not appropriate. And as usual any treatment cannot be given. A new outer wall is constructed inside of the lease line as a new shop façade. Therefore, the earth floor ‘Doma’ becomes the outside when the shop opens even when it is in the lease division. The new façade ran straight looking at the depth of the opening divided in two is finally, emphasizing the existence of the shop with a moderate sense of incompatibility to this space.

Client: NOTE
Type of Project: Interior
Use: Boutique
Floor Area: 60.5m2
Location: Oita, Japan
Interior Design: Koichi Futatusmata, Koichi Shimohira(CASE-REAL)
Lighting Plan: Modulex Fukuoka
Construction: Kubota Fudousan Kensetsu
Photo: Hiroshi Mizusaki

  • プリント