works

  • cote_a_cote_01
  • cote_a_cote_02
  • cote_a_cote_03
  • cote_a_cote_04
  • cote_a_cote_05
  • cote_a_cote_06
  • cote_a_cote_07
  • cote_a_cote_08
  • cote_a_cote_09
  • cote_a_cote_10
  • cote_a_cote_11
  • cote_a_cote_12

CÔTE À CÔTE

A select shop project for a store that carries items from classical to contemporary and emerging clothing brands. The site was a large scale space with a ceiling height of 4.8m located along side a shopping arcade. We decided to create a plan that emphasized the given characteristics. A white stucco wall which was chosen as the base of the design and to also function as a backdrop to show the selected items, while a simple composition was kept throughout the overall atmosphere with V shaped hanger racks aligned from the ceiling. Other elements located in the ceiling, such as line and spot lights, air conditioning, were carefully organized along with the layout of the hangers. The soft curved facade which leads from the arcade to the entrance, was kept white to coincide with the interior. Simultaneously, by maintaining a certain distance from the arcade, we succeeded in creating a strong impression for the visitors upon stepping into the store.

Client: MAKES co.,ltd.
Type of Project: Interior
Use: Boutique
Period: Oct 2018 – Feb 2019
Floor Area: 159m2
Location: Toyama, Japan
Design: Koichi Futatusmata, Riki Harada(CASE-REAL)
Construction: HORAISHA CO.,LTD.
Lighting Plan: ModuleX Inc.
Photo: Daisuke Shima

  • 1-4_13-16_平面図_展開図_床伏_天伏_照明_v2017_v12 [更新済み]